Uzņēmēju dienas Latgalē 2017 – Biznesa forums

Aicinām uzņēmējus reģistrēties “Uzņēmēju dienu Latgalē 2017” ietvaros notiekošā Biznesa foruma apmeklējumam, kas notiks 15. septembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona ielā 1 no plkst. 12:00 – 18:00.

Foruma programma šogad ir īpaši veidota par uzņēmējdarbībai aktuālām tēmām: uzņēmējiem būs iespēja diskutēt par nodokļu reformu un tās ietekmi uz uzņēmējdarbības attīstību reģionā, kā arī vairāk uzzināt par Latgales speciālās ekonomiskās zonas piedāvātajām iespējām.

Uzņēmējiem viens aktuālākajiem jautājumiem ir eksportspējas attīstīšana, investīcijas un izaugsme. Sadarbībā ar finanšu institūciju ALTUM foruma turpinājumā apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par eksporta garantijām. Vēlāk paneļdiskusijā par iespējām un izaicinājumiem eksportā diskutēs un savā pieredzē dalīsies vairāku veiksmīgu uzņēmumu vadītāji.

Foruma noslēgumā Ekonomikas ministrijas pārstāvji iepazīstinās ar nupat ieviesto “Konsultē vispirms” principu valsts pārvaldē. Kā viena no lielākajām un svarīgākajām institūcijām, kurā ieviests šis princips, ir Valsts ieņēmumu dienests, tādēļ ar uzņēmējiem dalīties pieredzē par šīs iniciatīvas mērķiem un jau sasniegto aicināta Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ilze Cīrule.

Biznesa foruma programma un iepriekšējā reģistrācija: http://ej.uz/UDL_150917

Vietu skaits ierobežots.