Medumu pagasta jauniešu aktīvais augusts

Augustā Medumu jaunatne bija pamatīgi nodarbināta, piedaloties dažādās aktivitātēs. Augusta sākumā jaunieši piedalījās Daugavpils novada rīkotajā salidojumā, iegūstot tur daudz godalgotu vietu, pieredzi, jaunus kontaktus, kā arī daudz dažādu emociju. Salidojumā jaunieši prezentēja daļu no “Uzlabosim savu ikdienu!” projekta. Tās bija kompozīcijas no stikla pudelēm, vienreizējas lietošanas traukiem, makulatūras un tekstila, jo Medumu pagasta jaunieši ir par Zaļu Latviju!

Realizējot projektu, jaunieši izvēlējās, rediģēja, drukāja, laminēja fotogrāfijas. Galu galā tika izvēlētas 24 labākās fotogrāfijas.

Medumu jaunieši arī parūpējās par stendu pie Medumu pagasta parka, atjaunojot un aizvietojot fotogrāfijas. Tagad stends izskatās daudz krāšņāks.

Medumu jaunieši augustā turpināja veidot kompozīcijas no makulatūras, kā arī apsveica seniorus jubilārus ar pašu izveidotām dāvanām. Tāpat jaunieši izveidoja saldo dāvanu kārbu pirmklasniekiem.

Kopā ar Kalkūnes pagasta jauniešiem aizbrauca izglītojošā ekskursijā uz robežpunktu ar Baltkrieviju. Ekskursiju palīdzēja organizēt Daugavpils novada domes deputāts un bijušais Silenes RKP vecākais inspektors Visvaldis Ločs.

Pēdējā aktivitāte augustā bija lidojums ar lidmašīnu. Jaunieši, izmantojot dāvanu karti, ko saņēma Jauniešu gada noslēguma pasākumā nominācijā “Gada izrāviens”, izbaudīja lidojumu virs Daugavpils pilsētas. Visi klātesošie bija emocijām pilni. Vēl viens spilgts notikums jauniešu dzīvē. Turpinājums sekos!

Igors Lisjonoks
Jauniešu biedrības “Medumu Cerība” dalībnieks