Aicina uz semināru par risinājumiem biznesa attīstībai mobilo tehnoloģiju laikmetā

Attīstoties mobilajām tehnoloģijām, mainās cilvēku iepirkšanās un informācijas meklēšanas paradumi – mobilās ierīces kļūst par primāro kanālu, caur kuru viņi nonāk uzņēmuma digitālajās platformās. Lai nodrošinātu esošo un potenciālo klientu interesi par savu biznesu arī turpmāk, uzņēmējiem ir jāmaina komunikācijas forma un jāpadara savi pakalpojumi tikpat dinamiski un mobili, kādi ir to lietotāji, uzsver mobilo sakaru operatora BITE mārketinga direktore Diāna Šmite.

“Ņemot vērā straujo mobilā interneta lietojuma pieaugumu, uzņēmējiem aizvien vairāk ir jādomā, kā efektīvi izmantot mobilos risinājumus biznesa attīstībai. Piemēram, kā paplašināt pārdošanas kanālus un uzrunāt esošos un potenciālos klientus digitālajā vidē, vienlaikus nodrošinot viņiem pozitīvu iepirkšanās, pakalpojumu lietošanas pieredzi,” skaidro Šmite.

Viņa piebilst, ka līdz ar mobilo tehnoloģiju attīstību pieaug arī ar tām saistītie drošības riski, jo arī kibernoziedznieki attīstās līdzi laikam. Pieredze liecina, ka uzņēmumi kiberuzbrukumiem tiek pakļauti biežāk, jo ir vairāk ieinteresēti nepieļaut datu noplūdes, attiecīgi – noziedznieku peļņas gūšanas iespējas ir augstākas.

Lai informētu Latgales uzņēmējus par dažādiem praktiskiem risinājumiem biznesa attīstībai mobilo tehnoloģiju laikmetā, kā arī par iespējām parūpēties par biznesa informācijas un klientu datu drošību, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar BITI organizē bezmaksas semināru “Digitālās iespējas mūsdienu klientu pasaulē”. Tas norisināsies šā gada 7.septembrī plkst. 11.00 LTRK Latgales reģiona Daugavpils nodaļas telpās Lāčplēša ielā 10. Apmeklēt šo semināru aicināti Latgales reģiona uzņēmēji, LTRK biedri, kā arī mediju pārstāvji.

Par to, kā uzņēmumi jaunos klientu ieradumus mobilo sakaru lietošanā var izmantot savā labā un kādas tehnoloģijas ļauj uzlabot biznesa efektivitāti mūsdienās, stāstīs BITES mārketinga direktore Diāna Šmite. Par to, kāpēc mūsdienās ir jādomā par uzņēmuma un klientu datu drošību, kā par to parūpēties digitālajā vidē un kā Vispārīgā datu aizsardzības regula ietekmē uzņēmēju skatu uz drošības risinājumiem, skaidros informācijas tehnoloģiju uzņēmums “Squalio Group”. Savukārt praktiskajā pieredzē, kā un kāpēc ieviest biznesā mobilo tehnoloģiju risinājumus, dalīsies kompānijas “Protams” pārstāve Anita Franckeviča.

Uzņēmējus lūgums pieteikt dalību pasākumā līdz 6.septembrim, aizpildot šo anketu: https://goo.gl/forms/rYZYUq0bHMX5g2ys2