Pirmais virtuālais ģimeņu izaicinājums Naujenē

Par godu Starptautiskajai ģimeņu dienai aicinām visas foršās ģimenes piedalīties virtuālajā izaicinājumā! Mēs gaidām aktīvas, mīlošas, radošas, spēcīgas, stipras, dziedošas, dejojošas un vēl visādas, visādas – pašas labākās ģimenes!

Virtuālie izaicinājumi notiks no 11. maija līdz 15. maijam, katru dienu katra ģimene pildīs vienu no izaicinājumiem, kas tiks nosūtīts konkrētajā dienā plkst. 08.00 no rīta un ģimenei tiks dotas 12 stundas šī izaicinājuma izpildei. Ko Tu vēl gaidi – piesaki savu ģimeni uz izbaudiet kopā šo nedēļu uz visiem 1000%! Pieteikumu gaidām līdz 9. maijam pa tālruni 65474268, uz e-pastu: naujene_kc@inbox.lv vai Naujenes kultūras centra facebook lapā nosūtiet vēstuli ar šādu informāciju:

MĒS PIEŅEMAM IZAICINĀJUMU!

  • ģimenes nosaukums, piemēram, Krūmiņu ģimene;
  • vieta, kur dzīvojat, piemēram, Naujene;
  • cik cilvēku ir Jūsu ģimenē un kāds ir viņu vecums, piemēram, 4 cilvēki – mamma Ilze (30), tētis Aivars (31), meita Laura (8), dēls Aldis (6).

Pēc pieteikuma, katra ģimene saņems turpmākos norādījumus virtuālajam ģimeņu izaicinājumam…

Informējam, ka, piesakot savu ģimeni virtuālajam izaicinājumam, dalībnieks piekrīt, ka virtuālā izaicinājuma laikā iegūtais materiāls un informācija var tikt publicēta!

Naujenes kultūras centrs, Muzeja iela 6, Lociki

Tālrunis uzziņām 654 74268